Back Lane, Stock - After
Back Lane, Stock - After

Planning permission was granted for two new detached houses to replace an existing 1960s chalet property. The deep plan form and use of the roof area created space for a sitting room, open plan kitchen/dining/family rooms and study on the ground floor, 4 first floor bedrooms with 3 bathrooms/en-suites and a further bedroom or playroom on the second floor with shower room.

press to zoom
Back Lane, Stock - Before
Back Lane, Stock - Before

Planning permission was granted for two new detached houses to replace an existing 1960s chalet property. The deep plan form and use of the roof area created space for a sitting room, open plan kitchen/dining/family rooms and study on the ground floor, 4 first floor bedrooms with 3 bathrooms/en-suites and a further bedroom or playroom on the second floor with shower room.

press to zoom
Back Lane, Stock - Rear
Back Lane, Stock - Rear

Planning permission was granted for two new detached houses to replace an existing 1960s chalet property. The deep plan form and use of the roof area created space for a sitting room, open plan kitchen/dining/family rooms and study on the ground floor, 4 first floor bedrooms with 3 bathrooms/en-suites and a further bedroom or playroom on the second floor with shower room.

press to zoom
Back Lane, Stock - After
Back Lane, Stock - After

Planning permission was granted for two new detached houses to replace an existing 1960s chalet property. The deep plan form and use of the roof area created space for a sitting room, open plan kitchen/dining/family rooms and study on the ground floor, 4 first floor bedrooms with 3 bathrooms/en-suites and a further bedroom or playroom on the second floor with shower room.

press to zoom
1/10